Succé för "Galet Gott"

Succé är rätta ordet för premiären av mat- och dryckesmässan "Galet Gott" på Kulbacken. Härligt vårväder, mängder av nöjda besökare och mycket belåtna utställare.

Delikata bakverk från Italien fanns på Galet Gott.

Delikata bakverk från Italien fanns på Galet Gott.

Foto:

Västervik2010-04-06 05:34



- Det är långt över förväntan, vi är jättenöjda och det blir garanterat en fortsättning nästa år, sa Henrik Arkåsen, ägare och kökschef på Saltmagasinet som var en av arrangörerna.
Näringslivet i Västervik har tidigare bildat ett evenemangsbolag, vars syfte är att skapa profilbärande evenemang som lyfter Västervik under andra tider än sommaren.
- Torbjörn Nilsson som börjat jobba med det kontaktade mig i augusti förra året. Han har gjort många mässor och jag kan mat. Jag frågade de andra fyra i företaget och alla var positiva.
Under vintern har det stora arbetet varit att hitta utställare som sticker ut.
- Det har varit det tuffa arbetet. Vi ville ha hög kvalité och lyfta fram det där lilla extra.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om