- Det är långt över förväntan, vi är jättenöjda och det blir garanterat en fortsättning nästa år, sa Henrik Arkåsen, ägare och kökschef på Saltmagasinet som var en av arrangörerna.
Näringslivet i Västervik har tidigare bildat ett evenemangsbolag, vars syfte är att skapa profilbärande evenemang som lyfter Västervik under andra tider än sommaren.
- Torbjörn Nilsson som börjat jobba med det kontaktade mig i augusti förra året. Han har gjort många mässor och jag kan mat. Jag frågade de andra fyra i företaget och alla var positiva.
Under vintern har det stora arbetet varit att hitta utställare som sticker ut.
- Det har varit det tuffa arbetet. Vi ville ha hög kvalité och lyfta fram det där lilla extra.
Succé för "Galet Gott"
Succé är rätta ordet för premiären av mat- och dryckesmässan "Galet Gott" på Kulbacken. Härligt vårväder, mängder av nöjda besökare och mycket belåtna utställare.
Delikata bakverk från Italien fanns på Galet Gott.
Foto:
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!