Treåring vittne till dödshot

"Jag ska förstöra ditt liv och det jag kommer att göra kommer jag att hamna i fängelse för!" Så låter ett av de hot en 35-årig Västerviksbo utsatt sin tidigare kvinna för, hot som i några fall utgjort rena dödshoten och dessutom inför parets gemensamma treåriga barn.

Västervik2009-01-10 05:05

Den 25 maj 2008 hotade mannen kvinnan genom att säga: " alla de tusen hot som jag hotat dig med ska du ta på allvar och jag ska förstöra ditt liv och i morgon så kommer jag och det jag kommer att göra då kommer jag att hamna i fängelse för, för nu har bollen börjat rulla."
Den 15 november 2008 hotade mannen på nytt kvinnan och nu genom att säga att han skulle kasta ner kvinnan från balkongen.
Vid samma tillfälle orsakade den tilltalade kvinnan smärta genom att nypa henne i låret, ta tag i henne och trycka ner hennes huvud i en soffa samt slå henne med knuten hand på ena axeln.
Vid dessa brott var parets gemensamma treårige son närvarande och enligt åklagaren var brotten ägnade att skada tryggheten och tilliten hos ett barn i förhållande till sina föräldrar.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om