TV-programmet bra reklam för Slottsholmen!

Så här långt är 24 av lägenheterna på Slottsholmen sålda. Uppdrag Gransknings program om Västerviks kommun verkar ha gett försäljningen en extra skjuts.

Det finns nu 14 lediga lägenheter på Slottsholmen. Foto: Ellinor Harrysson

Det finns nu 14 lediga lägenheter på Slottsholmen. Foto: Ellinor Harrysson

Foto:

Västervik2018-04-06 07:10

I januari blev det klart för inflyttning i lägenheterna på Slottsholmen i Västervik. Totalt finns det 38 lägenheter och nu är 24 av dem sålda.

- Det går framåt. Vi har sålt två lägenheter till sedan Uppdrag Gransknings program, och ytterligare två lägenheter är på gång att säljas vilket är väldigt positivt. Det märks att programmet har väckt ett större intresse för Slottsholmen, säger Karin Zollner, mäklare på Magnusson Mäkleri i Linköping.

Det är de större lägenheterna på upp till 113 kvadratmeter som är mest eftertraktade. Priset för en fyra ligger på omkring sex miljoner kronor.

- Att de större lägenheterna går åt beror på att köparna vill bo där permanent, man ser inte Slottsholmen som ett sommarboende. Folk säljer sina villor och köper en lägenhet istället, så nu är det mest tvåor kvar, säger Karin Zollner.

Det finns inget mål för när lägenheterna ska vara sålda. Det tar den tid det tar, menar Karin Zollner.

- Jag är optimistiskt och tror att försäljningen kommer att öka när restaurangen öppnar i maj. Då blir det mer rörelse och mer folk i området.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om