Tingsrätten satte bolaget i konkurs den 29 januari. Bolaget har drivit lunchrestaurang på Weluxområdet i Västervik.
– Det bär sig inte, vi har för litet underlag. På sin höjd har jag haft 50 lunchgäster, men väldigt sällan, säger Raymond Hanna.
Han tog över lokalerna efter Indiviks konkurs, och öppnade i våras. Det gick trögt inledningsvis men förhoppningen var att sommarens inkomster inte minst från lunchgäster från resorten skulle bära övriga månader. Så blev det inte.
– Det var mycket dåligt väder, och då är inte så mycket folk ute och äter. Personalen stod mest och tittade.
Han tror också att den ekonomiska oron i Sverige och världen gjort att folk väljer matlåda i högre utsträckning än tidigare.
I grunden har de varit tre som jobbat på restaurangen, på sommaren fler.
Raymond Hanna har drivit fyra restauranger de senaste 5-6 åren. Först Smak på Midgård, därefter Brasseri Fängelset, á la Onkel i Brevik och nu då Matstudio Smak by Raymond.
Är du bränd på att driva restaurang nu i Västervik?
– Jag kommer inte att jobba med matlagning på så sätt, kanske catering. Men inte restaurangverksamhet, nej. Absolut inte så länge världsekonomin håller på som den gör.
I stället har han planer på att starta produktion av pizzor som han tänker sälja i fryst form, via butiker.
– Men det är inte klart än, jag vet inte om jag klarar det, säger Hanna.
Till konkursförvaltare har Bill Kronquist vid Advokaterna Holmén Jansson Svedberg HB utsetts.