Veckans Innebandyfemma

Det har blivit dags för årets sista innebandyfemma. Efter helgens derbyseger mot Westervik har vi tagit ut tre VIBK-spelare.

Foto:

Västervik2015-12-22 08:41


De båda fyramålsskyttarna Jonatan Green och Kim Karlsson är förstås med. Den tredje Vimmerbyspelaren är backen Hampus Svensson Starkenberg. Han är mycket viktig i VIBK:s jakt på en division ett-plats.

I övrigt då? Ariel och Antvarden vann stort. Men Rimforsa, Hultsfred och Svala förlorade.

MÅLVAKT:? Joakim Claesson, Rimforsa IF
Rimforsa har haft en tung period med fyra raka förluster. Senast, mot IBF Norrköping, var RIF nära poäng. Mycket tack vare Claessons räddningar.

BACKAR:? Hampus Svensson Starkenberg, Vimmerby IBK
Gjorde knappt ett misstag mot Westervik. Svensson Starkenberg är en rejäl back med bra blick för spelet. Dessutom målskytt i derbyt.

? Fabian Westring, IBF Antvarden
Tillhör det yngre gardet i Antvarden. I segermatchen mot Mantorp noterades Westring för fyra poäng (1+3) från sin backposition.

FORWARDS:? Jonatan Green, Vimmerby IBK
VIBK:s supertalang fortsätter att producera massor av poäng. Är egentligen alldeles för bra för division två.

? Rasmus Karlsson, IF Ariel
Ariel krossade Kvillsfors med 18-1. Karlsson, som tidigare har spelat med Craftstaden i division ett, gjorde fyra mål och var bäst i laget.

? Kim Karlsson, Vimmerby IBK
Karlsson är en pålitlig målskytt som visade vägen i derbyt mot Westervik. Han gjorde VIBK:s tre första mål och var hela tiden ett offensivt hot.

Läs mer i tisdagens papperstidning

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om