VH: "Vi släpper inga spelare nu"

Rykten har florerat om att Vimmerby Hockey skulle vara redo att släppa spelare som vill förlänga säsongen i andra klubbar. - Det stämmer inte. Vi släpper inga spelare nu, säger sportchefen Daniel Stolt.

Högvilt. Om VH skulle släppa sina spelare är förmodligen Emil Wahlberg högvilt för flera klubbar. Foto: Arkiv

Högvilt. Om VH skulle släppa sina spelare är förmodligen Emil Wahlberg högvilt för flera klubbar. Foto: Arkiv

Foto:

Västervik2016-01-26 09:17


Vimmerby Hockeys säsong är i princip "körd". Åtta inledande förluster i Allettan gör VH:s chanser att knipa en play off-plats minimala. Detta, tillsammans med rykten som säger att klubben kan tänka sig att släppa spelare redan nu, i syfte att spara pengar, har gjort att Daniel Stolt har blivit nedringd av agenter och andra klubbar de senaste dagarna

"Släpper inga nu"
- Vi släpper inga spelare nu. Det vore varken rätt mot supportrar, sponsorer, övriga killar i laget eller våra motståndare. Framför allt har vi fortfarande en matematisk chans att ta oss vidare, säger Daniel Stolt.

- Vi måste så klart agera sportsligt så länge det finns andra lag som har något att spela om.

- Visst skulle någon enstaka kille kunna komma att lämna oss, men då är det på andra grunder än att vi vill spara pengar eller att hans själv vill förlänga säsongen säger Stolt, som dock inte nekar till att man kan komma att låna ut spelare längre fram.

Läs mer i tisdagens papperstidning

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om