"Vi gillar utmaningar och att bjuda på oss själva"

I höst har vi kunnat följa Västerviksparet Sofia och Jonny Wibergs mödor i tv-programmet Drömkåken. Under tuff tidspress och ständig sömnbrist har de inrett rum efter rum. Nu är de tillbaka i vardagen igen. - Om det blir en halv miljon kronor i pris vet vi inte själva än. Den stora vinsten har varit att vi fått vänner för livet!

Sofia och Jonny Wiberg är nöjda med sin insats i tv-programmet Drömkåken. Nu ser de fram emot finalen den 16 december - och hoppas på att tittarna utser dem till vinnare förstås.

Sofia och Jonny Wiberg är nöjda med sin insats i tv-programmet Drömkåken. Nu ser de fram emot finalen den 16 december - och hoppas på att tittarna utser dem till vinnare förstås.

Foto:

Västervik2013-11-21 08:06


Sofia och Jonny Wiberg har varit hemma i Västervik sedan början av oktober.
De är ett av fyra par som tävlar om att färdigställa och inreda ett hus på tio veckor i TV4: s satsning Drömkåken.
Tolv avsnitt som varje vecka ger paren ett nytt uppdrag där det handlar om allt från att skapa en mysig utemiljö till att bygga väggar, lägga golv och inreda barnrum.
- Stressen och sömnbristen har varit värst. Nu njuter vi av att kunna ta det lugnt och äta en frukost i lugn och ro tillsammans med barnen.

Oro för barnen
Den som känner Sofia Wiberg blev nog inte förvånad över att se henne och maken i tv.
Är det någon som gör saker utanför ramen så är det hon.
- Jag är både spontan och äventyrslysten av mig och håller hela tiden på med nya projekt. Jag var sugen på något nytt och när de sökte par till Drömkåken anmälde jag oss direkt.
- Det kändes jättekul när vi fick veta att vi kommit med, men samtidigt en oro över hur barnen skulle ta det. Det löste sig dock tack vare mina föräldrar och en av mina bröder. Det finns ju fler vuxna än vi som är viktiga för barnen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om