Vigilands hyllning till Avicii

På fredagseftermiddagen kom beskedet att den svenske artisten och producenten Tim Bergling, mer känd som Avicii, gått bort. Nu hyllas superstjärnan världen över och en av hälsningarna kommer från Västeviksduon Vigiland.

Vigiland. Foto: Pressbild

Vigiland. Foto: Pressbild

Foto:

Västervik2018-04-24 11:00

Tim "Avicii" Bergling blev bara 28 år. På fredagseftermiddagen kom beskedet att han hittats död under en vistelse i Muscat, Oman. Tim Berglings musik har betytt mycket för många och nu strömmar hyllningarna in från hela världen. En av hälsningarna kommer från Claes Remmered Persson och Otto Pettersson från Västervik som utgör dj-duon Vigiland. I ett inlägg på Instagram skriver Västerviksduon att det var tack vare Tim Bergling som de började med musiken.

I inlägget skriver Vigiland:

"Även att vi inte känner dig eller ens har träffat dig så är du en stor del av våra liv. Du är anledningen till att vi började hålla på med musik från början. Alla timmar vi suttit i studion och försökt låta som dig är oräkneliga, likaså minnena vi har till din musik. Har lyssnat på din musik hela morgonen och ryser i hela kroppen, dina melodier kommer alltid leva vidare. Vila i frid Tim."

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om