Det berättade ägarna Joakim och Percy Hesselgård när de under onsdagen fanns på plats i Västervik för att visa upp de renoverade lokalerna inför öppningen om bara några dagar.
Det kända ansiktet är Mia Gustafsson som arbetat på och med diverse krogar i stan och som nog är särskilt förknippad med restaurang Räken som hon drev i 20 års tid.
– Eftersom vi är nya i stan känns det värdefullt att ha anställt en person som redan är bekant för många, menar de.
Totalt kommer man att ha fem anställda i Västervik, till att börja med.
Percy och Joakim Hesselgård tänker sig att Guldkringlan blir ett bra komplement till de caféer och bagerier som redan finns i stan.
Och läget i Allén tror de starkt på.
– Tanken är att kunderna snabbt kan svänga in till butiken och lika snabbt tar sig ut igen, att det ska vara smidigt.
Stort fokus läggs på traditionella klassiska bakverk, liksom enklare luncher och frukostar, att ta med.
Carl Sjöberg som representerar fastighetsägaren Hagen Gruppen berättar att den 200 kvadratmeter stora lokalen har renoverats och anpassats till den nya verksamheten på knappt två månader.
– Tidigare låg det en klädaffär här och det var parkettgolv.
Men nu har lokalerna alltså genomgått en omfattande förvandling för att medge livsmedelshantering.
Och i lokalen bredvid konditoriet kommer snart redovisningsbyrån Enteract Ekonomi att flytta in, berättar Carl Sjöberg.