Nu har mellandagsrean dragit igång

Annandag jul innebär starten på mellandagsrean hos flera butiker i Vimmerby. Vi pratade med shoppande besökare och handlare om hur de ser på årets rea.

Andreas Tell och Ines Becic, Kumla.
1.Som gammal Vimmerbybo kan jag säga att det är lika bra som det brukar. Sen är det synd att inte alla butiker är öppna. 
2.Det är tradition. Det skulle kännas konstigt om de sänkte innan jul.

Andreas Tell och Ines Becic, Kumla. 1.Som gammal Vimmerbybo kan jag säga att det är lika bra som det brukar. Sen är det synd att inte alla butiker är öppna. 2.Det är tradition. Det skulle kännas konstigt om de sänkte innan jul.

Foto: Arkiv

Vimmerby kommun2019-12-27 12:00

Till handlarna ställde vi frågorna A) Hur går det med årets rea? B) Upplever ni att många väntar med att handla tills mellandagsrean startar?

Till shoppande besökare ställdes frågorna 1. Vad tycker du om årets rea? 2. Tycker du att det är frustrerande att rean kommer först efter jul? 

Lena Frej, Vimmerby.
1. Jag går hit mest för att komma ut och få lite luft och se lite folk. Men man vet ju aldrig om man gör några fynd när man går och tittar.
2. Det är det väl, men samtidigt vet man ju om det.
Lena Frej, Vimmerby. 1. Jag går hit mest för att komma ut och få lite luft och se lite folk. Men man vet ju aldrig om man gör några fynd när man går och tittar. 2. Det är det väl, men samtidigt vet man ju om det.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!