Ägarbyte i affären i Storebro

Storebro har fått en ny ICA-handlare. Joakim Thorn, som närmast kommer från ICA Maxi i Västervik, där han varit försäljningschef.- Det är min första butik och visst är det ett stort steg att gå från anställd till egen handlare. Men jag är peppad.

Vimmerby2013-02-01 07:15


I går eftermiddag var det stängt för inventering. Men i dag öppar affären i Storebro igen. Med en ny ägare.
- Det här känns väldigt kul. Jag har länge haft siktet inställt på en egen butik och nu fick jag chansen. Och jag ska bli Storebrobo, fullt ut. Jag har redan flyttat hit och kommer att engagera mig i ortens utveckling på flera sätt, säger Joakim Thorn.

Del i utvecklingen
Han ser butiken som en viktig kugge i samhället och säger att han vill ha ett bra samarbete med lokala föreningar och näringslivet för att dra sitt strå till stacken i utvecklingen.
- Om Storebro mår bra mår butiken bra, och mår butiken bra är alla nöjda och glada.
Redan när Joakom Thorn började gymnasiet hemma i Linköping jobbade han extra på ICA Maxi.
- Jag läste faktiskt industriteknik, men fastnade snabbt för handel istället och fick fast anställning direkt efter att jag slutat gymnasiet. Det gick framåt och jag stannade elva år på ICA Maxi i Linköping innan jag för ett och ett halvt år sedan flyttade till Västervik, där jag blev försäljningschef på ICA Maxi. Målet har varit en egen butik sedan jag var 22-23 år och när nu chansen dök upp tog jag den.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om