ALV mot rekordvinst

Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby går mot en rekordvinst. Delårsbokslutet visar att den kommunala sagoparken kan nå en vinst på nära tio miljoner kronor.

Rekordvinst i sikte! Mikiael Ahlerup är nöjd när han presenterar delårssbokslutet för ALV. Det pekar på företagets högsta vinst någonsin!

Rekordvinst i sikte! Mikiael Ahlerup är nöjd när han presenterar delårssbokslutet för ALV. Det pekar på företagets högsta vinst någonsin!

Foto:

Vimmerby2006-09-28 06:58

- Det finns framförallt tre faktorer som ligger bakom den här framgången och allt startade egentligen 2003/2004 då företaget stod vid ett vägskäl, vi gjorde då en rad val för framtiden, bland. annat. bytte vi reklambyrå och fick därigenom en helt ny marknads- och kommunikationsstrategi för utseende, kommunikationssätt, frekvens, media val och så vidare.
- Vi berättar nu om vad vi gör, hur vi gör det och varför, vi har blivit mycket mer trovärdiga och det med hög kvalité. Ett omfattande organisationsarbetet påbörjades våren 2004 och lever fortfarande, den viktigaste ingrediensen i det arbetet har varit att skapa ett företag där alla arbetar mot samma mål. Den tredje faktorn som vi kan peka på är verksamheten, vi har idag en verksamhet som håller mycket hög kvalité och är hårt kopplad mot ursprunget, alltså Astrid Lindgrens författarskap, analyserar vd Mikael Ahlerup ALV:s rekordår.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om