Arla Food dubblar

Redan innan Arla Foods styrelse fattat beslut om investeringen i en ny torrmjölkfabrik i Vimmerby diskuterar man att utöka verksamheten. I stället för de planerade kvantiteterna kan produktionen komma att fördubblas.

Torsten Anderssons skiss över hur han tänkt sig torrmjölkfabriken har tagits emot på ett positivt sätt av Arla Foods arkitekter. Men  nu måste skisserna ritas om.

Torsten Anderssons skiss över hur han tänkt sig torrmjölkfabriken har tagits emot på ett positivt sätt av Arla Foods arkitekter. Men nu måste skisserna ritas om.

Foto:

Vimmerby2002-05-16 06:54

Det avslöjar idag kommunalrådet Leif Larsson i Vimmerby som också berättar att man inom Arla Food-ledningen diskuterar att lägga en förpackningsindustri i Vimmerby.
Utökningen medför att även Vimmerby Energi måste anpassa sin leverans av el till det nya förhållandet, men kommunalrådet ser inga problem i detta. Han är också övertygad om att kommunen kommer att klara att förse fabriken med tillräckligt med vatten och ta hand om det avlopp som fabriken ger ifrån sig.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om