Bara bilar för Carlssons

Storebror Thomas jobbar som bilsäljare. Mellanbror Mikael jobbar som bilsäljare. Lillebror Magnus jobbar som - bilsäljare. Och pappa jobbade 40 år på Karlbergs Bilaffär. - Det kanske kan verka som vi har lite dålig fantasi i den här familjen, skrattar Thomas Carlsson.

Vimmerby2006-10-12 06:34

Thomas Carlsson säljer bilar på Holmströms. Mikael Carlsson och Magnus Carlsson säljer båda bilar på Holmgrens ett hyfsat stenkast från Holmströms. När bröderna Carlsson träffas blir det väldigt mycket bilprat. Alla tre brinner nämligen för sitt jobb, som de liknar vid endera "ett gift" eller en livsstil.
Men att alla tre skulle bli just bilsäljare anade de inte en gång i tiden. Kanske borde de ha gjort det, så här med facit i hand. Likheterna är påfallande, även om det inte handlar om yttre sådana.
- Jo, vi är väl på flera sätt ganska lika, vi har spelat fotboll och hockey alla tre och har nog i grunden samma "tänk", säger Mikael Carlsson, 37.
De gick till och med samma linje på gymnasiet, om än med några års mellanrum, förstås. Det blev distribution- och kontorslinjen.
- Vi är inga praktiker eller hantverkare och var väl så där medel på det mesta i skolan, säger Thomas Carlsson, 39, som liksom banat väg för de yngre i brödratrion.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om