Blir det en skitsommar igen?

"Fruktansvärt " och "jättesnuskigt". Så tyckte badgäster om toaletterna vid Nossenbadet i fjol. Nu tycker Lars-Göran Johansson, som driver campingen, att det är hög tid att lösa ansvarsfrågan. - Jag kan ju tycka att det är kommunens sak att sköta toaletterna till det kommunala badet, men det viktigaste är att det händer något. Jag har tjatat om det här i fem år nu, utan att få till ett avtal.

Vimmerby2011-04-30 04:05


Snart dags för premiärdopp och Lars-Göran Johansson undrar hur det ska bli i år, med toaletterna vid kommunens troligen populäraste badplats.
- Själva byggnaden, en gammal barack som användes vid bygget av kärnkraftverket i Oskarshamn, är i sig under all kritik. Och toaletterna och omklädningsrummen behöver verkligen fräschas upp.

Muntlig uppgörelse
När han köpte Vimmerby Camping 2001 var överenskommelsen med kommunen att han skulle sköta badgästernas toaletter i fem år. Sedan skulle man träffa en ny överenskommelse om hur det skulle lösas i fortsättningen.
- Den första överenskommelsen var muntlig, och står inte i något avtal. Men nu är jag trött på att få ta klagomålen från badgästerna som använder kommunens badplats. Jag har fullt upp med att driva mitt företag och har satsat stora pengar och mycket tid på att göra iordning och förbättra servicen för mina campinggäster.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om