Bråda tider i godisbranschen

Agneta Rödin har godisälskarens drömjobb. Hon fyller på byttorna med lösgodis ute i butikerna.
- Man tröttnar aldrig på att äta godis, doften som kommer när man öppnar en burk. Då blir man sugen, säger Agneta Rödin.
Det är inte alls svårt att förstå.

Agneta Rödin i godistagen.

Agneta Rödin i godistagen.

Foto:

Vimmerby2005-03-24 07:24

Tänk er själva att få stå och dra av locket på hundratals alldeles färska godislådor i veckan. Mums.
Till påsk finns naturligtvis specialgodis i massor. Mest ägg. Fyllda, stekta, hårda, mjuka och med och utan papper. Färgglatt och lockande naturligtvis.
- Folk köper kopiösa mängder godis till påsk, konstaterar Agneta.
Som godishögtid slår påsken allt annat, julen är inte ens i närheten.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om