Bygger helt nytt ridhus

Ett helt nytt, 1300 kvm stort ridhus har tagit plats bland de gamla ladugårdarna. Strax intill renoveras ett stall från topp till tå. Det är Josefina Gunnarsson som bygger för framtiden. - Att träna unghästar är mitt liv. Nu satsar jag fullt ut på mitt företag.

Josefina Gunnarsson satsar nu fullt ut på sitt företag med unghästträning.

Josefina Gunnarsson satsar nu fullt ut på sitt företag med unghästträning.

Foto:

Vimmerby2013-03-11 07:15


Josefina Gunnarsson har haft fullt upp det senaste året. På dagarna tränare av unghästar. På kvällar och helger har hon och hennes sambo Robin Jonsson lagt all tid på att renovera ett stall med 14 boxar samt sett till att det stora ridhuset tagit form.
- Vi har bestämt oss för att det är här vi vill bo och bygga upp företaget. Men det hade aldrig gått utan hjälp från släkt och vänner, säger Josefina Gunnarsson.
Josefina Gunnarsson är uppvuxen i Östra Grinderum. Hon fick sin första häst när hon döptes och har sedan dess varit en hästtjej.
- Jag har jobbat med allt möjligt och det var först hösten 2008 som jag utbildade mig till unghästtränare på Flyinge i Skåne.
Efter utbildningen hyrde Josefina Gunnarsson ett stall i Frödinge där hon tog emot hästar för inridning och vidareutbildning till hopphästar.
- Det har gått väldigt bra för de hästar jag matchat till treårstest, kvalitetsbedömning, Falsterbo Horse Show och olika avelschampionat.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om