Cissi Hammar om drömmötet med Bruce

I fredags berättade vi om Springsteen-freaket Cissi Hammar från Vimmerby, och hennes beslutsamhet om att få The River-konvolutet signerat av Bossen själv under helgens konserter i Göteborg.
Och visst gick det vägen – ja, det blev ett möte med rocklegendaren som hon och hennes sällskap sent ska glömma.

När Cissi kommer hem ska hon rama in sina båda signade skivor (Born in the USA och The River) samt biljetten från Ullevi 1985.

När Cissi kommer hem ska hon rama in sina båda signade skivor (Born in the USA och The River) samt biljetten från Ullevi 1985.

Foto: Annelie Juholt/Andreas Knutsson

Vimmerby2016-06-27 16:00

– Vi hade bokat bord på Mannerströms krog Kometen eftersom jag vet att Bruce brukar äta där, men ju längre kvällen gick förstod jag att han inte skulle dyka upp, berättar Cissi och fortsätter:

– Jag hade i bakhuvudet att det skulle hände något på hotell Elite Plaza efter 20.00, så vi åkte dit efter middagen och drack drinkar i baren…

Och efter en stund slog rockblixten ner.

– Precis när jag fått min drink så kommer Bruce ut från sitt rum – och då står vi där!

Efter att Springsteen varit ute och hälsat på den enorma mängden fans som flockas utanför hotellet, vänder han tillbaka in. Då passar Cissi på.

– Jag sträckt fram min hand, han tog den och vi sa ”hello” till varandra. Jag blev helt förvirrad. Han hälsade på min man och började sedan gå upp för trappan  – då kom jag plötsligt ihåg konvolutet! Så jag jagade ikapp honom, och fick äntligen min ”The River” signerad.

Är du fortfarande knäsvag?

– Nja, men jag har ett fånigt leende på läpparna. När det hände så fick jag ett så otroligt starkt pulspåslag – men den har lagt sig lite nu. Nu laddar jag inför kvällens (måndagens) konsert!

Frågan är dock om Bossen kan toppa den kritikerrosade lördagskonserten.

– Helt sanslöst vilka versioner han gav oss! Men är det någon som alltid kan höja sig ytterligare en nivå, så är det Bruce!

Bossen i egen hög person.
Bossen i egen hög person.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om