Dan Reed fyller Näs igen

För ett år sedan gjorde världsartisten Dan Reed en rosad solokonsert på Astrid Lindgrens Näs. Den 22 april är det dags igen – och även denna gång ser det ut att bli utsålt.

22 april är det dags för Dan Reed att besöka Vimmerby igen. Och även denna gång verkar det bli utsålt.

22 april är det dags för Dan Reed att besöka Vimmerby igen. Och även denna gång verkar det bli utsålt.

Foto:

Vimmerby2017-04-11 12:50

Det är Ultimate Sound And Concerts i Vimmerby som tillsammans med Astrid Lindgrens Näs har lyckats sy ihop en ny konsert med Dan Reed.
– Vi såg honom i Jönköping i höstas. Vanligtvis förknippar man Dan med gitarr och sång när han uppträder solo, men då körde han även klaviatur och sång. Det var som att se saker från en helt ny sida, berättar Jörgen Nilsson på Ultimate Sound.

– Vi pratade med honom efter konserten och då visade det sig att hans låtar i stort sett enbart komponeras på klaviatur och att han var jättesugen på att komma tillbaka till Vimmerby.
Intresset för konserten har varit stort och återigen verkar det bli utsålt (endast ett fåtal av de totalt cirka 130 biljetterna återstår).

Varför väljer ni en så förhållandevis liten lokal som den på Astrid Lindgrens Näs?
– Vi vill komma åt den intima känslan. I en större lokal blir publiken en enda massa och inte enskilda individer. Dan Reeds musik går rakt in en och när han ser varje person i publiken blir det ännu bättre, tycker Jörgen Nilsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om