De laddar för heldag med trÀning

15 olika trÀningspass att vÀlja pÄ och en förelÀsning om kost. Det stÄr pÄ programmet pÄ Body Gym och Relax hÀlsoevent lördag 20 oktober.

Cecilia StÄhlhandske och Ingela Koponen lÀgger stor vikt vid trÀningsglÀdje pÄ sitt kommande hÀlsoevent.

Cecilia StÄhlhandske och Ingela Koponen lÀgger stor vikt vid trÀningsglÀdje pÄ sitt kommande hÀlsoevent.

Foto: Magnus Strömsten

Vimmerby2018-10-17 05:00

Det Àr tredje Äret i rad som det blir en heldag med trÀning i Vimmerby. Cecilia StÄhlhandske Àr en av instruktörerna pÄ Body Gym och Relax som stÄr bakom arrangemanget.

– Vi har tagit med oss feedback frĂ„n tidigare evenemang och satt ihop ett brett program som ska passa bĂ„de den som redan Ă€r mycket fysiskt aktiv och den som Ă€r nyfiken pĂ„ att börja trĂ€na mer. Ledordet för oss Ă€r trĂ€ningsglĂ€dje, vi vill helt enkelt att folk ska komma hit och ha kul, sĂ€ger Cecilia StĂ„hlhandske.

Hur Àr dagen upplagd?

– Vi börjar med ett gemensamt pass i mĂ€sshallen, men vad vi ska göra blir en överraskning. Vi har mĂ€rkt att folk gillar att trĂ€na i stor grupp och dĂ€r sĂ€tter vi ribban för resten av dagen. Sedan blir det tre block till dĂ€r man kan vĂ€lja inriktning sjĂ€lv. Oavsett vilken nivĂ„ man Ă€r pĂ„ kan man prova pĂ„ bĂ„de hög- och lĂ„gintensiv trĂ€ning och dessutom finns pass i yoga och meditation. Dagen avslutas sedan med en förelĂ€sning om kost som jag hĂ„ller i. Den handlar om att man inte behöver krĂ„ngla till det med sĂ€rskilda dieter utan det gĂ€ller att Ă€ta bra mat i lagom mĂ€ngd i första hand, sĂ€ger Cecilia StĂ„hlhandske.

Body Gym och Relax firade nyligen treÄrsjubileum och har vÀxt snabbt.

– Vi Ă€r nĂ€stan uppe i 1 000 medlemmar för dagen och har fĂ„tt bygga ut för att fĂ„ plats under Ă„ren. MĂ„nga olika pass med nya instruktörer har tillkommit under vĂ€gen och det skulle inte gĂ„ utan dem, sĂ€ger Cecilia StĂ„hlhandske.

Cecilia StÄhlhandske och Ingela Koponen Àr tvÄ av instruktörerna pÄ hÀlsoeventet.
Cecilia StÄhlhandske och Ingela Koponen Àr tvÄ av instruktörerna pÄ hÀlsoeventet.
SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!
LĂ€s mer om