De ville döda mig

- De var bara ute efter att göra min man illa. De frågade aldrig efter pengar eller tobak. Vi är mycket rädda och vet inte om vi kan fortsätta här. Familjen Bahaduri som driver Tullportskiosken i Vimmerby är skräckslagen efter helgens våldsdåd då tre unga män beväpnade med knivar tog sig in i kiosken och misshandlade ägaren, Mohammad Sharif Bahaduri.

Dråpförsök. Mohammad Sharif Bahaduri blev överfallen av tre maskerade och knivbeväpnade män i sin kiosk i fredags. "De ville komma åt mig, inget annat" säger han om händelsen.

Dråpförsök. Mohammad Sharif Bahaduri blev överfallen av tre maskerade och knivbeväpnade män i sin kiosk i fredags. "De ville komma åt mig, inget annat" säger han om händelsen.

Foto:

Vimmerby2008-09-02 06:07


Han har ett sår i pannan där en av förövarna slog honom med kniven I handen finns en rispa och ett sår och ett stort blåmärke på ryggen. Makarna Bahaduri är övertygade att överfallet var riktat direkt mot Mohammad Sharif Bahaduri.
- Vi skulle precis stänga för kvällen när de tre männen trängde sig in bakvägen och en av dom gav sig direkt på min man. Det var aldrig fråga om något rånförsök, det var ett överfall mot min man. De rörde aldrig mig, berättar Farazana Bahaduri som skräckslaget såg på när de tre männen misshandlade hennes man inne i kiosken.

Skräckslagen familj
Angriparna gav sig dock snart vidare, och Mohammad Sharif Bahaduri tog upp förföljandet. De tre sprang in bakom gymnasiet och är sedan dess försvunna.
- De hotade att döda mig, säger Mohammad Sharif Bahaduri.
Familjen är skräckslagen. Det är inte första gången de är utsatta för hot. Det har också varit ett flertal skadegörelser mot kiosken, med sönderslagna rutor och dyra självrisker till försäkringen som följd. Helgens dråpförsök är den allvarligaste händelsen som drabbat kioskägaren.
Mohammad Sharif Bahaduri är besviken på polisen.
- De kom hit och pratade, och åkte sen till stationen och skriver. Inget försök att spåra med hundar. Kanske att de som gjort det här låg och gömde sig någonstans bakom gymnasiet, säger han.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om