Dundersuccé för "Rakt ner i fickan"

Komedianternas uppsättning av Cooney-farsen "Rakt ner i fickan" har definitivt ökat skrattnivån i Vimmerby. Aldrig har det varit så stort sug efter biljetter som till den här föreställningen.
- Det har gått fruktansvärt bra. Nu blir det fyra extraföreställningar, säger producent Rikard Eklund.

Christopher Månsson, Lasse Öhman och Anders Enqvist i Komedianternas uppsättning av "Rakt ner i fickan". Nu blir det fyra extraföreställningar.

Christopher Månsson, Lasse Öhman och Anders Enqvist i Komedianternas uppsättning av "Rakt ner i fickan". Nu blir det fyra extraföreställningar.

Foto:

Vimmerby2015-02-06 07:41


Tio föreställningar sålde slut i princip direkt efter premiären. Bättre betyg kan man knappast få.
- Nej, det är verkligen tidernas succé. Och skådespelarna har bara blivit bättre och bättre. Vissa föreställningar har vi haft folk som kiknat så av skratt att man nästan varit orolig för att de inte ska få luft.
Generellt hög skrattnivå, med andra ord. Och många har också uppskattat möjligheten att köpa teatersupépaket, med en inledande middag på Stadshotellet.
- Jag har ingen exakt statistik, men gissningsvis har 75 procent av alla sålda biljetter varit supépaket, så det är ju också en succé.
Eftersom biljetterna tog slut så snabbt har trycket på extraföreställningar varit stort. Och nu blir det alltså fler. Redan den 15 februari, innan den ordinarie omgången är slut, klämmer man in en extra föreställning.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om