Elina, 33, är med i SVT:s underhållningsprogram

Under hösten har ett nytt underhållningsprogram dykt upp i SVT:s tv-tablå. Med i helgens avsnitt är Elina Lindqvist, boende i Vimmerby.

I maj var Elina Lindqvist uppe i Stockholm för en tv-inspelning. Hennes deltagande har varit hemligt fram till nu.

I maj var Elina Lindqvist uppe i Stockholm för en tv-inspelning. Hennes deltagande har varit hemligt fram till nu.

Foto: Maria Östlin/SVT/Privat

Vimmerby2023-09-22 06:00

I början av veckan skrev Vimmerby Tidning om Vimmerbybon Tommy Hallberg, som deltagit i Svt:s underhållningsprogram "På riktigt?!". I helgens avsnitt syns ytterligare ett lokalt ansikte i rutan, nämligen hans sambo Elina Lindqvist. Vilken hennes roll är i programmet väljer vi av hänsyn att inte avslöja för att inte riskera att förstöra någons fredagsmys, men nu, efter månader av tystnad, är det officiellt.

– Inspelningen var i maj, så då var vi uppe i Stockholm en sväng. Vi har skrivit på avtal så vi har inte fått säga något om att vi varit med på en inspelning överhuvudtaget. Fram till nu är det väldigt få som vetat om att jag är med, för de vill inte att tittarna på förhand ska kunna ta reda på vem som är på riktigt och vilka som är falska, säger Lindqvist.

Även om hon på förhand såklart visste vilken kategori hon skulle vara med i, berättar hon att programmets format gjorde det svårt att förbereda sig. Men när kamerorna och strålkastarna var på var det bara att köra.

– Vi hade ju ingen aning om vad panelen skulle ställa för frågor, så det fick man ta som det kom.

Såhär i efterhand är hon glad över att hon tog chansen att vara med.

– Det var väldigt, väldigt roligt och häftigt att få vara del av en så stor produktion. När man står där är man så förvånad över hur mycket folk som jobbar i team bakom kamerorna. Det är helt galet!

I programmet ska en kändispanel lista ut vilka som talar sanning och vilka som bluffar.
I programmet ska en kändispanel lista ut vilka som talar sanning och vilka som bluffar.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!