En helt annan Cissi

Nej. Cissi på Ica har inte slutat. Men många kunder tror faktiskt det, eftersom hon inte är sig särskilt lik. Minus 30 kilo på ett år har naturligtvis förändrat henne. - Eller 30,3 kilo är det nog, säger hon med den stolta exakthet hon förtjänar efter ett målmedvetet och disciplinerat jobb med sig själv.

Vimmerby2004-09-15 07:01

Den 22 september i fjol skrev hon in sig på ViktVäktarna i Vimmerby. Ett knappt år senare kunde hon väga in sig som Guldmedlem. Men det är inte slut med det här - Cissi kan faktiskt bli Årets Viktväktare. Hon är nämligen en av åtta kandidater från södra Sverige som kan gå vidare till Riksfinalen i Stockholm.
- Jag blev tillfrågad av vår konsulent, eftersom jag gått ner så mycket och tyckte det kunde vara en kul grej. Men när jag fick veta att jag var uttagen kändes det ofattbart. Men kul!
Den 9 oktober är det dags för södra Sveriges delfinal i Löddeköpinge. Av de åtta går två vidare till riksfinalen i Stockholm. Och bara att komma så här långt, med tanke på att ViktVäktarna har sisådär drygt 175 000 kursdeltagare per år - det är förstås lite stort.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om