ENKÄT: Vad betyder din mamma för dig?

Sista söndagen i maj är här. Det innebär att det återigen är dags att uppmärksamma våra mammor lite extra. Vi har varit ute på stan och ställt följande fråga: Hur ska du fira Mors dag och vad betyder din mamma för dig?

Det här gänget är med i Vimmerby Tidnings Mors dag-enkät. Övre raden från vänster: Meja Erenlöf Roser, Casper Kindman och Leoni Dettke. Nedre raden från vänster: Maria Wall, Emma Helge och Anton Palmér.

Det här gänget är med i Vimmerby Tidnings Mors dag-enkät. Övre raden från vänster: Meja Erenlöf Roser, Casper Kindman och Leoni Dettke. Nedre raden från vänster: Maria Wall, Emma Helge och Anton Palmér.

Foto: Vimmerby Tidning

Vimmerby2023-05-28 07:00

Meja Erenlöf Roser: "Mamma betyder väldigt mycket. Hon är min bästa vän och en stöttepelare som hjälper till med allt. Jag brukar alltid köpa något till Mors dag. Det brukar bli något litet, kanske choklad, för omtankens skull."

Casper Kindman: "Min mamma har alltid funnits där för mig och varit en stöttepelare, vi kan prata om allt. På mors dag ska vi umgås och se till att hon blir firad ordentligt, vi ska äta någon fin middag tillsammans och så."

Leoni Dettke: "Min mamma betyder allt för mig. Hon stöttar mig genom allt och har lärt mig väldigt mycket i livet. På mors dag ska vi ha en bra dag tillsammans och göra något ihop, sen blir det lite presenter och frukost."

Emma Helge: "Jag ska fira henne lite på morgonen. Ge henne presenter och fika kanske. Mamma och jag är väldigt nära och vi kan prata om det mesta. Hon är som en bästa vän."

Anton Palmér: "Mamma betyder jättemycket. Hon är en sån som alltid finns där och som alltid lyssnar. Kanske något man tar för givet och glömmer att uppskatta ibland. Mors dag kommer jag att fira hemma med min sambo som är mamma till våra barn. Hon är också en väldigt fin mamma."

Maria Wall: "Jag ska fira min mamma med lite blommor och kort. Vi brukar också äta något tillsammans och göra något lite extra. Hon har alltid varit viktig för mig och alltid funnits där".

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!