Ensam pappa sökte...

Varje söndag ser i snitt 600 000 tv-tittare ett gäng utvalda män som hoppas att de kan vara den tre ensamma mammor söker. Andreas Svensson från Vimmerby är en av dem. - Det har varit en underbar sommar. Jag har fått nya vänner - och så har jag ju träffat Emma.

Vimmerby2010-09-28 06:37


Om 28-årige Vimmerbykillen Andreas Svensson är den man som 23-åriga rockabillymorsan Emma Pettersson i Malmö slutligen bestämmer sig för, ja det återstår att se.
Efter tre avsnitt i TV3:s populära serie "Ensam mamma söker" ligger han dock hyfsat till.
- Jag får ju inte avslöja hur det går, men jag kan väl säga att jag hänger med ett tag i alla fall...

Tatueringarna
Bara en vecka efter att han anmält sig till programmet fick han beskedet att han var uttagen.
- Och då var det bara att köra. De som känner mig väl kanske inte är så överraskade, men de kunder jag träffar till vardags kanske ser mig på ett annat sätt, säger Andreas, som jobbar i butiken AT Outdoor i Vimmerby.
Han hade inte följt de ensamma mammornas jakt efter kärlek i någon av de tidigare säsongerna när han av en slump fick se reklamen. Och fastnade för Emma.
- Jag tyckte hon var jäkligt snygg. Och tatueringarna var pricken över i. Sen, när jag väl träffade henne, var det ögonen jag föll för. Visst fick jag känslor för henne. Och det är då det kan bli lite jobbigt, man vet ju inte hur hon tänker.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om