Erik sticker ut i julkonsertutbudet

Erik Linder ger sig ut på julturné och gör ett stopp i Vimmerby den 11 december.- Det närmaste jag kommit Vimmerby hittills är Allsången i Storebro, så nu är det dags. Jag har ju lite kopplingar hit med syster och svåger som bor i stan.Och med tanke på att den där svågern är en lång och rolig man som annars skådespelar i ALV kan just Vimmerbykonserten bli något alldeles extra.

Vimmerby2013-12-02 07:20


Erik Linder gick raka vägen till final i TV4:s Talang 2009. Sedan tog det fart. Första albumet "Inifrån" släpptes i juli samma år och 2010 tävlade i Melodifestivalen med låten "Hur kan jag tro på kärlek", med text av Kenneth Gärdestad.
- Sedan blev det Diggiloo-turné och tv-framträdanden och 2012 kände jag att det var dags att hitta ett eget uttryck och släppte en skiva med nyskrivet material som verkligen var jag, "På riktigt".
För några veckor sedan släppte han sitt tredje album. Julskivan "Röda dagar". Och i helgen inledde han sin julturné i Eskilstuna - en turné som avslutas 21 december i Stockholm.
En konsert Erik Linder ser fram emot lite extra är den i Vimmerby, den 11 december i Kulturskolans teater.
- Min syster Anna och hennes man Fredrik Thalin bor i Vimmerby sedan ett antal år och jag är här minst en gång om året. Det närmaste jag kommit konsert i Vimmerby tidigare är Allsången i Storebro, så nu var det dags.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om