EXTRA: Guldkantad utmärkelse till Café Paris

Vimmerbycentern har beslutat att ge det nya caféet Paris, som drivs av företagaren Wael Altamer från Syrien, ett GULDKLÖVER-diplom för satsningen och dess jobbskapande initiativ i Vimmerby.

Wael Altamer och Lina Ström.

Wael Altamer och Lina Ström.

Foto: Jenn Hultberg

Vimmerby2016-10-11 05:31

Något gott till kaffet? Kanske ett gyllene diplom?

Jomenvisst!

Café Paris, det relativt nyöppnade caféet med franska bakverk på Sevedegatan i Vimmerby, har varit på de flesta stadsbors läppar sedan portarna slogs upp.

Och som glasyren på den redan framgångsrika sötbrödsverksamheten, kommer Café Paris och dess ägare Wael Altamer idag att tilldelas centerns GULDKLÖVER-diplom.

Så här lyder motiveringen som skickats ut med en pressinbjudan:

"Vimmerby behöver ännu mer aktivitet runt torget och därför vill vi uppmuntra Wael Altamer för satsningen på ett nytt café med närproducerade läckra bakelser och gott hembakat bröd. Kvartersbageriet och konditoriet Paris ger Vimmerby ytterligare ett mervärde för oss som bor här och för våra besökare. Lina Ström som arbetar i caféet kommer också att finnas på plats vid utdelningen."

Priset beskrivs av Centerpartiet i Vimmerby så här:

"Guldklöver är en utmärkelse från Centerpartiet som ges till personer, organisationer och företag som gör extraordinära insatser."

Diplomet kommer att överlämnas till Wael på tisdagseftermiddagen, klockan 15.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om