EXTRA: Han tar över ICA-butiken

Simon Isaksson från Habo tar över Icabutiken i Storebro. Med sina 26 år blir han en av landets yngsta Icahandlare.
- Mitt mål är att butiken ska bli Storebrobornas förstahandsalternativ när de handlar.

Igår blev det klart att Simon Isaksson, 26 åring från Habo, tar över Icabutiken i Storebro efter Joakim Thorn. Foto: Rebecca Forsgren Malmström

Igår blev det klart att Simon Isaksson, 26 åring från Habo, tar över Icabutiken i Storebro efter Joakim Thorn. Foto: Rebecca Forsgren Malmström

Foto:

Vimmerby2016-02-04 05:07


Igår blev det officiellt och klart att Simon Isaksson från Habo tar över efter Joakim Thorn den 1 mars.

- Det känns väldigt bra att ta vid där Joakim slutar, att förbättra ännu mer och skapa en bra Nära-butik som motsvarar och överträffar förväntningarna, säger Simon Isaksson.

Han har hunnit med många år inom Ica. Grunden är lagd i Mullsjö, där han jobbade nära sju år i en Ica Supermarket-butik, han har varit försäljningschef på Ica Maxi i Nacka och närmast kommer han från jobbet som butikschef för en Ica Nära-butik i Gränna.

- Nu är jag redo att ta nästa steg och bli handlare. Läget är optimalt - jag har ingen familj så jag har möjlighet att jobba mycket och jag har skaffat mig bra erfarenhet från olika butiker.

Ambitionen är att bli Storebrobo så snart som möjligt.

- Jag letar lägenhet och hoppas det ska vara klart till 1 mars. Jag vill komma in i samhället och bli en del av orten, det är viktigt.

Läs mer i torsdagens papperstidning

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om