Fest pÄ fest pÄ fest

Festligheterna duggar tÀtt i Vimmerby i Är. PÄ fredag blir det Sommarfest i KÀllÀngsparken med mycket barnaktiviteter, mat- och dryckesservering och musikalisk underhÄllning.

Annie Hermansson och Tony Karlsson tror pÄ den Sommarfest som ska bli i KÀllÀngen pÄ fredag. Tanken Àr att arrangemanget ska bli Ärligt och större med flera scener vartefter.

Annie Hermansson och Tony Karlsson tror pÄ den Sommarfest som ska bli i KÀllÀngen pÄ fredag. Tanken Àr att arrangemanget ska bli Ärligt och större med flera scener vartefter.

Foto:

Vimmerby2012-07-24 06:07


Bakom arrangemanget stÄr restaurang Brygghuset tillsammans med lokala idrottsföreningar.
- Det finns en efterfrÄgan av en sÄdan hÀr fest, vi fÄr ofta förfrÄgan om det nÀr vi har marknadsfesten pÄ vÄren om vi inte kan ha nÄgot under sommaren, och i fjol kom ocksÄ en pÄstötning frÄn Vimmerby IF som gÀrna vill att det sker nÄgot festligt under Bullerby Cup-dagarna, sÀger Annie Hermansson, restaurangchef pÄ Brygghuset och huvudansvarig för Sommarfesten.

Parken ska anvÀndas
DÀrför pÄgÄr förberedelserna inför fredagens begivenheter för fullt.
- Vi ser det som en parkfest och vi har ju en underbar plats i KÀllÀngsparken, sÀger hon.
Tony Karlsson som arbetar med sÀkerhet och byggnationer instÀmmer.
- Dessutom vill LÀnsstyrelsen att parken anvÀnds, det Àr en del i byggnadsminnesförklaringen, sÄ vi har fullt stöd dÀrifrÄn, sÀger han.
Annie Hermansson betonar familjeprÀgeln pÄ Sommarfesten.
- Det blir en hel del olika aktiviteter för barn under kvÀllen, dÀr bland annat Vimmerby Hockey finns med. VIF.s projekt "Fotboll för alla" kommer att grilla, och Brygghuset serverar mat och drycker.
Ett tillfÀlligt serveringstillstÄnd Àr klart.
- Vi har fÄtt bra uppbackning frÄn kommunen ocksÄ, sÀger Annie Hermansson.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!
LĂ€s mer om