Festhelg med slagsmål och fylla

Helgens fester i Vimmerby innebar en hel del fylla och bråk. Polisen har inte mindre än åtta fall av misshandel att utreda. - Det har varit stökigt och rörigt, men det är ingen som är allvarligt skadad, konstaterar Håkan Karlsson vid polisen.

Vimmerby2010-06-01 06:20

Strax efter klockan 01 natten mot lördagen fick polisen larm om ett bråk utanför krogen. Bråket pågick fortfarande när polispatrullen kom till platsen. Enligt polisen har flera ungdomar drabbat samman och händelsen har lett till tre polisanmälningar. En 21-åring från Hultsfreds kommun uppger att han blivit neddragen och slagen och har en skada på axeln och på sidan av huvudet. En 22-åring från Kinda kommun är misstänkt för den misshandeln.
22-åringen är också misstänkt för att ha slagit en 24-åring från Hultsfred, som också är vittne till den förra misshandeln.
Samtidigt har Kindabon anmält det 24-åriga vittnet för misshandel för det knytnävsslag Kindabon tagit emot.
En timme tidigare samma natt, runt midnatt mellan fredag och lördag, fick en 20-åring från Vimmerby ett slag av en person i samma ålder. Slaget resulterade i en fläskläpp och en anmälan om misshandel. Den händelsen inträffade på Västra Tullportsgatan.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om