Festlig summering av säsongen

Vimmerby IBK firade årsfest i fredags kväll. De tunga priserna togs hem av Victor Wall och Klara Eklund som blev årets spelare i herr- respektive damlaget.

Viktor Nilsson får pris som skyttekung i B-laget av Joakim Travtjenko.

Viktor Nilsson får pris som skyttekung i B-laget av Joakim Travtjenko.

Foto: Magnus Strömsten

Vimmerby2018-05-05 11:00

Festen ägde rum på Club Prime och Steakhouse i Vimmerby där Jonas Friberg och Christian Helge guidade gästerna genom kvällen. De genomförde bland annat en quiz där kända låtar spelades, men texterna hade gjorts om och handlade om olika VIBK-spelare som lagen fick gissa sig fram till vilka det var. Ett uppskattat inslag.

Efter att god mat och dryck avnjutits var det dags för den traditionella prisutdelningen. Joakim Travtjenko var först upp och berättade om B-lagets framgångsrika säsong som slutade med en andra plats i division fyra och avancemang till division tre. Han kallade sedan fram lagets skyttekung Viktor Nilsson som fick motta pris för sin bedrift.

Sedan var det damlagets tur att ta till orda genom Daniel Kronståhl i ledarstaben och Natalie Larsson från spelartruppen. De presenterade pristagare i form av träningspris till Ingrid Snickars, Ammelie Lennström som skyttedrottning, Emelie Karlsson som årets komet och slutligen den tyngsta titeln årets spelare som målvakten Klara Eklund förärades med.

Till sist var det herrarnas tur att få sin beskärda del av priserna. Där inledde Jonatan Green starkt genom att ta hem både träningspriset och titeln som skyttekung. Som årets spelare fick han dock se sig slagen av radarpartnern Viktor Wall. Lagkaptenen knep därmed sin fjärde inteckning i vandringspokalen som delats ut sedan säsongen 1996/1997.

Till sist tog Jonas Friberg tillfället i akt och uppmärksammades att Vimmerby IBK firar 30 år som klubb i år och det utbringades ett fyrfaldigt leve för detta.

Viktor Nilsson, Jonatan Green och Patrik Karlsson var några av vinnarna i kvällens quiz.
Viktor Nilsson, Jonatan Green och Patrik Karlsson var några av vinnarna i kvällens quiz.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om