Fick sy sex stygn i ansiktet

En man i 35-årsåldern måste sy sex stygn efter att blivit slagen med en flaska i ansiktet. Polisen tror att han inte alls hade med det ursprungliga bråket på dansgolvet att göra.

Vimmerby2010-12-14 07:40

- Vi har att göra med flera ganska berusade personer, så det är en hel del oklara uppgifter än så länge, säger Gunnar Ege om helgens bråk på Pumpen i Södra Vi.
Polisen tror att slagsmålet kan ha handlat om utrymmet på dansgolvet i pubdelen, där någon dansade med vidlyftiga rörelser.
- Kanske med flit, och det har väckt aggressioner som lett till tumult och våldsamheter, säger Gunnar Ege.

Ambulans till sjukhus
Under bråket där flera personer var inblandade har en man, drygt 35 år, fått ett slag i ansiktet med vad polisen tror är en flaska eller möjligen ett glas. Han fördes i ambulans till Västerviks sjukhus där han måste sys med sex stygn strax under ögat. Han har senare fått lämna sjukhuset.
- Han har troligen inte varit inblandad i upprinnelsen till bråket alls, utan har fått ett slag som var avsett för någon annan.
Under måndagen kompletterades polisens uppgifter och en man i 25-årsåldern från Eksjö kommun är nu skäligen misstänkt för den misshandeln.
Samma person har också blivit utsatt för misshandel vid händelsen. I det fallet är en 25-åring från Högsby kommun utpekad som misstänkt gärningsman.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om