Flera hemvändarfester i jul

För hemvändare som vill ha ett avbrott i ätandet med släkten och träffa gamla kompisar eller de som helt enkelt bara vill avsluta 2014 med fest finns goda möjligheter i Vimmerby. Redan på julaftonskvällen kan man släppa loss på Kharma. Den stora partydagen 25 december kommer BYZ till Prime och Elisa?s till Pumpen och annandagen är det dags för energiknippet Linda Bengtzing på Prime.
- Vi hoppas dra fullt både juldagen och annandagen, säger Linda Carlsson, Club Prime.

Vimmerby2014-12-23 07:51

Så många kungar i baren den 25:e är det väl aldrig som just i december. Juldagen är av tradition den stora nöjeskvällen i Vimmerby, som på andra ställen. Hemvändare, kvarblivare och andra festlystna samlas i en salig röra för att festa bort julkäket.
Julfesterna i Mässhallarna är ett välkänt begrepp i Vimmerby med omnejd, men i år blir det istället nya nattklubben Prime som är Linda Carlssons nöjesställe.
- Den största skillnaden mot tidigare år är att just att vi kör det i Primes lokaler, alltså inte provisoriska barer och lokaler som tidigare år i Mässhallarna. Vilket höjer kvalitet både på service, sortiment, logistik och miljö, säger hon.
På juldagen kommer BYZ, hiphopartisten Jorma Andreas Nyström, som på senare år fått snabb spridning av sin musik på nätet. Med singeln "Karatefylla" på det senaste albumet "Fett av dig" blev han snabbt populär bland många ungdomar.
På annandagen blir det dans till liveband och uppträdande av Linda Bengtzing.
- En skön tjej som har en otrolig förmåga att få med sig publiken. En partystarter. Låtar som alla kan sjunga med i, som gör att alla blir engagerade i uppträdandet, säger Linda Carlsson.
Den som är sugen på att släppa loss - eller varva ner - behöver inte vänta längre än till sen julaftonskväll, då puben på Kharma öppnar. Kharma kör också juldagsfest med dj:s både på nattklubben och i baren och fest på annandagen. Helgen kan avrundas med hockeylördag den 27 december, då man kan ladda inför Vimmerby Hockeys första match i Allettan mot Tranås och fira segern efteråt...
Danslystna kan också bege sig till Pumpen i Södra Vi på juldagen, då The Hwillagers uppträder i partybaren och dj Jimmie öser på däremellan. På stora dansgolvet spelar Elisa?s, det unga dansbandet, som trots att de bara funnits några år hunnit kamma hem fler prestigefyllda priser...

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om