Frågorna som bromsar beslut om Ceos

Konstgräsprojektet på Ceos bromsas upp. Det är teknik- och servicenämnden som vill ha svar på flera frågeställningar innan nämnden kan ställa sig bakom förslaget.

Vimmerby2009-06-03 06:23

- Vi vill veta hur man tänker med parkeringsplatser, tillfartsvägar till industriområdet Tallholmen och hur den serviceledning som ligger rakt under den tänkta platsen berörs och vad det skulle kosta att flytta den, säger Göran Gustafsson, kd, vice ordförande i nämnden.
Samma förslag som kultur- och fritidsnämnden ställt sig bakom att lämna över till kommunstyrelsen för finansiering, skickas alltså på återremiss av teknik- och servicenämnden.

Företag och infarter
- Vi kan inte ta något beslut i den här frågan förrän vi hört efter hur de närmast berörda företagen, exempelvis Mercatus och Pippis Hotell, ser på de förändringar som det här innebär. Infarten till fotbollsområdet blir ju inte via en rondell på södra ringleden, som det ursprungligen var tänkt, utan via gamla Hultsfredsvägen som i dag, och hur påverkar det företagens verksamheter? säger han.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om