Gillar inte bostadsbygge

Vimmerby kommun planerar genom bostadsbolaget Vimarhem att bygga lägenheter på grönområdet vid varmbadhuset. Men det gillar inte grannen Conny Gustafsson som bor i Borgmästaregården. - Det verkar mest som ett panikbygge, helt vansinne och jag gillar inte alls det här, säger Conny Gustafsson.

Vimmerby2008-01-04 07:25

Vimmerby kommun har under en längre tid planerat för att bygga bostäder på grönområdet framför varmbadhuset.
Och planerna verkar komma allt närmare första spadtaget. Nyligen skickade kommunen ut kartor och information till de närmsta grannarna och bad om synpunkter.
Senast den 14 januari vill kommunen ha in svaren och det svar som Conny Gustafsson lämnar är inte positivt kan vi berätta redan nu.
- Innan jag fick den här informationen från kommunen om hur det ska se ut så hade jag inte tänkt så mycket på bygget. Visst, det har väl varit en del kommentarer från olika håll, men jag har inte reagerat något speciellt. Men efter att ha tittat igenom handlingarna så har jag fått en helt annan uppfattning. Faktiskt är det rent vansinne att bygga två bostadshus på området, det verkar vara ett panikbygge av kommunen. Det kommer inte att se klokt ut, säger Conny Gustafsson.
- Mellan varmbadhuset och de nya bostadshusen blir det bara en smal gång. Tidsmässigt kommer inte de här husen att passa ihop alls och varmbadhuset är ju K-märkt dessutom.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om