Ni ligger just nu etta i Arlas kampanj "Stans bästa semla 2018" före Hå-Ges Bröd i Arboga. Hur gick det här till?
- Ja du, det undrar vi också. Vi visste inte ens om att någon anmält oss och så verkar det ju som några röstat på oss också. Det är förstås makalöst kul och vi är otroligt tacksamma att folk tycker om våra semlor.
Har uppmärksamheten gjort att ni säljer fler semlor nu?
- Svårt att säga, det är marginellt i så fall. Det är redan högsäsong och vi ligger på 200 semlor om dagen, lördagar och söndagar runt 350. På fettisdagen brukar vi hamna på drygt 2 000 semlor.
Vad är det som är så speciellt med Gullringen-semlan?
- Jag brukar säga att hemligheten är att det inte finns någon hemlighet. Bra ingredienser, bara. Jag tycker också att våra semlor är väldigt goda.
Vinnaren koras den på fettisdagen den 13 februari - tar ni hem det här?
- Jag har svårt att tro att det skulle hålla. Det bor ju inte så mycket folk i det här området. Det finns många fler i storstäderna som kan gå till massor av konditorier.
Men om ni vinner?
- De tio bästa får diplom, och jag som hade hoppats på en Mallorcaresa. Skämt å sido har vi redan fått så mycket uppmärksamhet kring det här, så vi har redan vunnit. Vi behöver inte mer.