"Halv åtta hos mig" kommer till Vimmerby och Hultsfred

Glad amatörkock som vill sätta dina sociala färdigheter på prov? Då har du chansen i matlagningsprogrammet "Halv åtta hos mig", som snart kommer till Vimmerby och Hultsfred.

Vimmerby2012-03-02 23:14

Nu är det dags för matlagningsentusiaster från Vimmerby och Hultsfred att visa vad de går för. Det populära programmet "Halv åtta hos mig" ska nämligen spelas in här i maj, för att sändas under en vecka några månader senare.
- Det ska bli kul att komma till Småland och vi räknar med att få in många ansökningar - det får vi alltid, säger Anna Dahnsjö, producent på produktionsbolaget ITV Studios Nordic.
Under hela april kan man skicka in sin ansökan tilloch två personer som arbetar med castingen till programmet kommer att åka runt för att träffa "Vimmerby och Hultsfreds förhoppningsvis mest härliga invånare", som det står i ett pressmeddelande.

Ja, vad är det egentligen som krävs för att man ska komma med? Vad är det ni fastnar för?
- Man ska ha fyllt 18 år och så ska man skicka in förslag på en trerättersmeny. Framförallt förväntar vi oss förstås ett stort matintresse. Sedan plockar vi personer utifrån ålder och personlighet och försöker att få ihop människor som kanske inte skulle ha träffats annars.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om