Harrys blir Pub Chaplin

Harrys i Vimmerby får en ny delägare och kommer att byta skepnad till Restaurang & Pub Chaplin.- Harrysnamnet är dyrt, och har länge blivit neddraget i botten i Vimmerby. Därför kommer vi att satsa på ett nytt koncept anpassat till behovet i Vimmerby, säger "Claudi" Goghrod, från Vetlanda som nyligen tagit över Roland Kiskeris halva andel i krogen.

Om en vecka tar Harrys ner skyltarna i Vimmerby. Tiotalet dagar senare ska Pub Chaplin se dagens, eller kanske mera kvällens ljus i Vimmerby.

Om en vecka tar Harrys ner skyltarna i Vimmerby. Tiotalet dagar senare ska Pub Chaplin se dagens, eller kanske mera kvällens ljus i Vimmerby.

Foto:

Vimmerby2010-12-31 05:06


Trettondagsafton blir sista natten med "Harrys" i Vimmerby.
- Sen ska skyltarna ner och vi kommer att bygga om och renovera en hel del i lokalerna också, säger "Claudi" Goghrod.
Fort ska det gå också. Redan fredagen den 14 januari planeras det för nypremiär under nya namnet "Restaurang & Pub Chaplin".
- Det är inga problem, vi är många och kan jobba dygnet runt. Det går inte att ha det stängt för länge, vi vill igång snabbt, säger "Claudi" Goghrod.
Namnet Chaplin är förstås efter den världsberömde filmskaparen, och innehållsmässigt ska krogen blir en klassisk småstadskrog.
- Både mat och dryck och underhållning ska anpassas efter behoven i Vimmerby. Det blir egen meny med sånt folk vill ha. Vi kommer också satsa på rockabillykvällar, blueskvällar och irländskt tema. Det finns mycket att erbjuda.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om