Helen och Sandra men ingen Carola

Helene Holmberg som driver Sandra i Vimmerby är besviken på Carola och bokningsbolaget EMA. Med mycket kort varsel ställdes sångerskans framträdande ikväll in. Anledningarna är två, helt olika. - EMA har sagt att Carola är sjuk, halsont, berättar Helene Holmberg. Men i Aftonbladet gick det att läsa att Carola inte ville göra något framträdande innan sin sommarturné.

Carola har ställt in sitt framträdande på Sandra ikväll. Något som Helene Holmberg från dansrestaurangen inte tycker är kul.

Carola har ställt in sitt framträdande på Sandra ikväll. Något som Helene Holmberg från dansrestaurangen inte tycker är kul.

Foto:

Vimmerby2002-06-27 07:37

950 biljetter är sålda till Carolas framträdande på Sandra i Vimmerby ikväll. Och det är säkert många som blev besvikna över beskedet. Helene Holmberg har dock tröst till samtliga.
- Vi har blivit lovade att Carola kommer hit den andra augusti, och ikväll kommer bröderna Herreys hit. Så vi får en kväll med schlager.
Alla förköpsbiljetter går alltså att använda trots att det är nya ansikten på scenen.
- Man kan även använda sin biljett den andra augusti, eller lösa in den och få pengarna tillbaka.
Beskedet om Carolas plötsliga avhopp var dock inte roligt och det ställde till en del huvudbry för Helene Holmberg.
- EMA ringde och berättade att Carola var sjuk, hon hade halsont och ville inte riskera något inför sin turné. Men så lät det inte i Aftonbladet.
Där uttalar sig sångerskan: "Jag är inte sjuk! Alla tar väl lite stryk av väderväxlingarna som är just nu, men annars är det inget."
Hon kommenterar den inställda spelningen med följande: "Det blev fel tajming, det passade lite dåligt att göra två klubbspelningar innan turnépremiären i Motala." (Carola hade även en bokad spelning i Karlstad förutom den på Sandra.)
Inför kvällen hoppas hon att det inte ska bli några liknande händelser, trots att bröderna har ett späckat schema.
- De skulle visst upp till Gävle efteråt, men det är kul att de kan komma ändå.
Tror du att Carola kommer i augusti då?
- Ja det tror jag. Jag hoppas i fortsättningen att vi får raka besked.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om