HOCKEYEXTRA: Egna produkten lämnar Vimmerby Hockey

Redan förra veckan berättade vår tidning om att Vimmerby Hockeys back Jacob Isaksson var på väg till HockeyEttan-kollegan HC Dalen från Norrahammar. Nu är han klar. Därmed går han samma väg som polaren Tobias Jonsson.

Jacob Isaksson. Foto: Arkiv

Jacob Isaksson. Foto: Arkiv

Foto:

Vimmerby2016-03-08 09:08


- Jag känner väl att jag inte riktigt har fått chansen i VH de senaste säsongerna. Därför kändes det rätt att röra på sig nu, säger "Jalle", som har spelat med moderklubben Vimmerby under hela karriären.

- Dessutom har jag fått ett väldigt bra intryck av HC Dalen som förening och framför allt av Pelle (HC Dalens, tränare, den före detta landslagsbacken Pelle Gustafsson).

- Jag har träffat Pelle flera gånger och han har även varit och kikat på mig under säsongen. Det känns som att han har tror på mig och på min spelstil, säger Jacob Isaksson.

Flyttlasset drar till Jönköping i augusti. Fram till dess är det till största delen träning på egen hand hemma i Vimmerby som gäller.

- Jag kommer väl åka ner till Norrahammar någon gång i veckan och träffa de andra, säger "Jalle".

Hur känns det att lämna Vimmerby?
- Rent personligt känns det bra. Det var dags att göra något annat nu. Samtidigt kommer det kännas konstigt i och med att jag har spelat för VH hela mitt liv. Självklart kommer jag alltid önska VH allt gott, säger Isaksson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om