Inspirerande mässa i vårens tecken

Förväntan och spänning låg i luften när drygt 200 kvinnor, och män, samlades runt cat walken på Pumpen i Södra Vi i lördags. Det var premiär för Inspirationsmässan, där konferencier Magnus Bäcklund guidade åskådarna bland vårens kläder, skor och frisyrer.

Korall var en färg som återkom på  cat walken. Ljusa färger, marint och mönstrat var andra inslag. Publiken gillade det de såg och modellerna fick både  applåder och glada tillrop.

Korall var en färg som återkom på cat walken. Ljusa färger, marint och mönstrat var andra inslag. Publiken gillade det de såg och modellerna fick både applåder och glada tillrop.

Foto:

Vimmerby2014-03-11 07:27


Ljummet vårväder och modeintresserade besökare gjorde att Pumpens satsning på en mix av mode, olika utställningar och "mello" på storbildsskärm blev en lyckad uppvärmning innan dansen till Streaplers och DJ Jimmie senare på kvällen.
- Vi är jättenöjda, säger Lena Josefsson, Pumpen. Folk är positiva och vi har fått mycket beröm för upplägget.

Bäst och sämst
I god tid innan modevisningen samlades besökarna vid cat walken. Några som var snabba att få de bästa platserna var systrarna Mathilda och Amanda Lindström.
- Vi tycker det är en kul grej att komma hit, vill se vårens färger och vilka trender som är inne i år. Modevisningen och minglet blir en bra uppvärmning innan det är dags för bugg senare i kväll.
På cat walken var tempot högt och "vårigt". Ljusa, lite dova färger, mixades med korall, jeans och marint. Grafiskt mönstrat, leopard eller enfärgat. Allt efter tycke och smak.
Flest applåder drog nog "hunkarna" i slitna jeansplagg där de visade upp sig med tuffa solbrillor som pricken över i.
- Kul att se Sveriges bäst klädda kille, Oscar Leander, här. Själv har jag varit med på listan över Sveriges sämst klädda män - två gånger, säger Magnus Bäcklund och får igång publiken.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om