Intermezzo har flyttat in i sina nya lokaler

Nu är Intermezzo på plats i sina nya lokaler vid Stora Torget. Lokaler som med sina nära 300 kvadratmeter ger gott om svängrum och nya möjligheter.

Malin Nilsson och Amanda Bimby vid butiksdelen.

Malin Nilsson och Amanda Bimby vid butiksdelen.

Foto:

Vimmerby2016-01-19 06:51


Stamkunden Gunilla Sandsborg från Hultsfred passade på att pigga upp sitt färgstarka hår under premiärdagen.

- Det har blivit jättefint i de nya lokalerna, ljust och stora ytor.

Med närmare 300 kvadratmeter är har frisörerna mer än dubbelt så stora ytor som de tidigare två salongerna i Vimmerby hade tillsammans.


Amanda Bimby, delägare och utbildningsansvarig och Malin Nilsson, regionansvarig för Vimmerby, Hultsfred och snart för Linköping där Intermezzo öppnar 1 mars, är lyriska.

- Man känner sig nästan pirrig! Det är som en nystart. Vi har kunnat satsa på en rejäl butiksdel med produkter, men också en avskild del med lokala delikatesser, vi har fått plats för en egen herravdelning - något som vi vet uppskattas - en utbildningsdel och en stor relaxavdelning för schamponering.

- Dessutom är läget guld värt, det kan nog inte bli bättre.


I samband med flytten har antalet frisörer blivit ytterligare några fler och är nu ett tiotal. Men det finns plats för 15 stolar.

- De öppna ytorna är bra både för frisörer och kunder. Det blir en annan ljudnivå och ingen behöver känna att man sitter inpå någon annan.

När den nya salongen öppnar i Linköping senare i vår har Intermezzo totalt 8 salonger.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om