Isabella tävlar för Sverige på Malta

Isabella Bexell är en av nio ungdomar som representerar Sverige i tävlingen Euro Stars International Singer?s Festival på Malta nu i april.
- Jättekul, och lite nervöst. Det roligaste är att jag inte sökte själv - jag blev tillfrågad efter att en av arrangörerna sett mig i ett klipp på nätet.

Vimmerby2015-04-07 06:49


Ska man använda det något slitna epitetet sångfågel stämmer det nog in på Isabella Bexell, 16. Den här Gullringentjejen har trots sina unga år en gedigen scenvana.
- Det har blivit en hel del sångtävlingar och talangjakter. Ett tjugotal varje sommar, kanske.
Hon började uppträda och tävla 2010, efter att hon fått smak på scenen efter sommarjobb i Astrid Lindgrens Värld. Sedan dess har hon varit med i bland annat Schlagerstjärnan, Musicalstjärnan, Idrestjärnan och Strömstadstjärnan.
Den 22 april väntar största utmaningen hittills. Hon deltar i den internationella musiktävlingen Euro Stars International Singer?s Festival på Malta. Hit kommer 85 tävlande från 20 olika länder .
- Det är olika åldersklasser och från Sverige är vi nio stycken. Det känns förstås kul att få representera sitt land. Det märkliga är att den andra tjejen från Sverige i min ålderskategori är min rumskompis i Tingsryd!

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om