Jens testar Vimmerbybornas nöjeskunskaper med quiz

Torsdagar stavas quiz i Vimmerby. Fråga bara den växande skara som upptäckt Jens Söderhälls nöjesquiz på Prime.
- Jag är själv väldigt förtjust i frågesport och särskilt när det handlar om musik, film och tv. Quizen blir också en nostalgitripp,
Den inte helt oviktiga segern är det oftast stammisarna som kniper.

Jens Söderhäll utmanar dina kunskaper i musik, film och tv. Varje vecka kör  han sitt nöjesquiz på Prime, något som vuxit och utvecklats från  sommarnöje till året-runt-verksamhet.

Jens Söderhäll utmanar dina kunskaper i musik, film och tv. Varje vecka kör han sitt nöjesquiz på Prime, något som vuxit och utvecklats från sommarnöje till året-runt-verksamhet.

Foto:

Vimmerby2015-02-20 07:12


Jens Söderhäll är av den sort som älskade att titta på frågeprogrammet Kryzz med Arne Hegerfors när han var liten. Och han har alltid haft lättast för att kamma hem de rosa tårtbitarna (underhållning) när han spelat Trivial Pursuit.
Klart han trivs som fisk i vatten när han får leda nöjesquiz på torsdagskvällarna i Vimmerby. Något han startade lite försiktigt redan 2006-2007.

Intern grej som vuxit
- Det började som en intern grej som jag körde med mina kollegor i Astrid Lindgrens Värld, där jag haft lyckan att vara skådespelare i tolv säsonger och gör min trettonde nu i sommar. Många tyckte det var kul och jag fortsatte på dåvarande Harrys på somrarna. Men sedan jag började på Prime nu i somras har det utvecklats till ett året-runt-nöje.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om