Julkort med mervärde visas på bibblan

- Roligt och rofyllt!Där har ni två tungt vägande skäl till att lägga ner lite extra krut på julkorten. Nu visar ett gäng kreativa Vimmerbybor vad man kan göra i en julkortsutställning på biblioteket.

Vimmerby2013-12-11 07:32


Julkortstraditionen är fortfarande stark i Sverige visar en ny undersökning. Betydligt mindre populärt var att skicka julhälsningar med SMS eller e-post. Ovanligast var att skicka julkort via app.

Tid och kärlek
Det närmaste gänget, som ställer ut sina julkort på biblioteket i Vimmerby, kommer appar är väl applikationer. Här handlar det nämligen om julkort som det lagts ner såväl tid och tanke som en smula kärlek på.
- Så man vill ju bara skicka sådana här kort till de som man vet verkligen sätter värde på det, säger Elisabeth Thorén, som är nybörjare inom scrapbooking och 3D, men fått blodad tand efter umgänget med rutinerade Carina Fröberg och Malin Ericson.
Tillsammans med Agnetha Milton och Eva Karlsson utgör de "Skapargruppen", som regelbundet träffas för att pyssla. Det blir både smycken, scrapbooking och annat kreativt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om