TV: Kändistätt när nya laddstationerna invigdes

På onsdagen styrde företaget Charge 2 move upp ett event i Vimmerby för att uppmärksamma invigningen av de nya laddstationerna.

Charge 2 move inviger sina laddstationer i Vimmerby

Foto: Johannes Widergren

Vimmerby2024-10-02 17:30
undefined
William Mickelsson är grundare till företaget Charge to Move.

Vid Nosshult intill riksväg 40, där "raggarkåken" en gång stod, har mycket hänt på kort tid. Företaget Charge to Move satsar på laddstationer för elbilar och så småningom kommer även en restaurang och en obemannad butik att växa fram.

– Idag har vi invigning av det vi kallar för etapp ett, säger företagets grundare William Mickelsson till Vimmerby Tidning.

Med på invigningen fanns förutom Charge to Move också representanter från Vimmerby kommun. Eventet skedde i samarbete med Vimmerby Hockey och på plats var även Djurgårdens Dick Axelsson och Vimmerbys Jakob Karlsson.

På plats fanns dessutom skidåkaren Jens Byggmark, som är involverad i Charge to Move, samt Lotta Möller, programledare på Rix RIX Morronzoo. Grundaren William Mickelsson är hennes svåger och för Vimmerby Tidning berättade hon att hon som "allmän roddare" bland annat planterat alla blommorna kring laddstationen. 

Se hela intervju och mer från invigningen i videoklippet i spelaren ovan.

undefined
Helen Nilsson (S), kommunstyrelsens ordförande höll ett kort tal. Charge to Moves etablering är viktig, och sen så är det ju gott med italiensk mat också, tycker hon.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!