Kenneth tävlar i "Hela Sverige syr"

Kenneth Wickström från Vimmerby är en av deltagarna som tävlar i Sjuans "Hela Sverige syr" i höst. Att han lät sig övertalas att vara med ångrar han inte.
- En spännande upplevelse. Något helt nytt för mig.

Vimmerby2014-09-16 06:09


Fortfarande blir folk överraskade när de får veta att Kenneth Wickström syr. Kanske stämmer han inte in i den snäva och förutfattade bild många har av den som gillar att skapa kläder.
Det är inte så många år sedan arbetskamraterna på tryckeriet fick höra talas om hans fritidsintresse. Men snart lär många veta att Kenneth Wickström både har intresse och begåvning när det kommer till sömnad. Han är en av åtta svenskar som ska tävla med nål och tråd under stark tidspress och kritisk granskning av proffsjury i "Hela Sverige syr", med start 14 oktober i Sjuan.
Det var andra som tipsade honom om programmet och tyckte han skulle anmäla sig. Och hade det inte varit för dottern Sandra kanske det inte blivit av.
- Hon anmälde mig, men då blev jag uppringd och fick veta att jag var tvungen att anmäla mig själv. Och jag tänkte att det kunde jag väl...
Kenneth Wickström gick vidare i gallringen och hamnade slutligen i slutaudition, där han uppenbarligen föll produktionen på läppen. Tidigt i våras fick han beskedet att han var en av de åtta uttagna deltagarna - om han ville.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om