Fin gran? Då kan kommunen vara sugen

Har du en fin gran modell större? Som du inte behöver? Då är det bara att tipsa gatukontoret på Vimmerby kommun, där jakten på årets stämningsspridare är igång.

Bild från ett tidigare år när personal från Vimmerby kommun och Vimmerby Energi- och Miljö AB var i full färd med att resa  julgran på torget i Vimmerby. Blir det en lika fin i år?

Bild från ett tidigare år när personal från Vimmerby kommun och Vimmerby Energi- och Miljö AB var i full färd med att resa julgran på torget i Vimmerby. Blir det en lika fin i år?

Foto: Jimmy Karlsson

Vimmerby2024-10-16 14:41

Sisådär sex veckor kvar till advent. Det betyder att gatukontoret i Vimmerby börjat se sig om efter de julgranar som ska pryda torget i Vimmerby, Borghaga, Södra Vi, Storebro, Gullringen och Pelarne.

De som har tips om eller äger en gran man tror skulle passa och som man vill skänka kan man mejla foto på till samhällsbyggnadsavdelningen.

Svårt att få tag på granar brukar det inte vara, säger Maria Larsson, administratör på gatukontoret. Däremot har hon svårare att ange exakta kriterier på hur granen ska vara.

– Nja, den ska vara fin. Framförallt fin. Och det tycker jag nog att granarna vi får in brukar vara. Vi är tacksamma för alla tips och vår personal har också ögonen öppna.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!