Körde rattfull natten mot måndag

Polisen grep en misstänkt rattfyllerist natten till måndagen.

HJÄRUP 2016-01-30 

Polisen på plats. En man i 50-årsåldern har omkommit i en explosionsartad brand i en förrådsbyggnad i Hjärup i Staffanstorps kommun. En person frihetsberövades under lördagskvällen. Enligt polisen i Skåne finns det omständigheter på platsen som gör att polisen inte kan utesluta brott, men vilka de är vill de inte gå in på. Det är oklart hur mannen dog, säger polisens informatör Maya Forstenius.

Foto: Johan Nilsson / TT / Kod 50090

HJÄRUP 2016-01-30 Polisen på plats. En man i 50-årsåldern har omkommit i en explosionsartad brand i en förrådsbyggnad i Hjärup i Staffanstorps kommun. En person frihetsberövades under lördagskvällen. Enligt polisen i Skåne finns det omständigheter på platsen som gör att polisen inte kan utesluta brott, men vilka de är vill de inte gå in på. Det är oklart hur mannen dog, säger polisens informatör Maya Forstenius. Foto: Johan Nilsson / TT / Kod 50090

Foto: Johan Nilsson/TT

Vimmerby2019-04-29 11:48

Det var strax innan klockan tre, natten till måndagen, som polisen stannade en bil på Källsåkravägen utanför Vimmerby. Föraren, en man i 30-årsåldern och hemmahörande i Vimmerby, blåste ett positivt utandningsprov motsvarande 0,6 promille. Mannen misstänks nu för rattfylleri.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om